Ce spun clientiiUn adevarat profesionist, dl Filip Mihai! Este omul, pe care daca il vei alege sa te reprezinte cand vrei sa cumperi sau sa vinzi IN domeniul imobiliare, vei fii pe deplin multumit! Recomand cu toată încrederea!

TEODORA LUNGUUna dintre cele mai bune si serioase agentii din Suceava! 🙏 De foarte mult timp cautam un imobil, iar zilele acestea am avut norocul sa mergem la o vizionare oferita de FIMMO. Experienta a fost una total diferita fata de restul avute pana atunci. Si eu si sotia, am remarcat profesionalismul, dedicarea si vibe-ul fresh al agentilor, in special al domnului Filip Mihai. Pe langa toate acestea, am primit informatii clare, atat tehnice cat si de legislatie, care ne-au facut sa ne decidem pe loc asupra imobilului. Recomandam cu mare drag si caldura agentia FIMMO! ✌️ Keep up the good work! 🙏

PAUL SALAGEANUServiciul oferit de către agenție a fost satisfăcător din toate punctele de vedere caracterizat prin profesionalitate, seriozitate, punctualitatea și nu în ultimul rând umanitatea domnul Filip.. vă recomand cu încredere

CRISTINA CHIREACO echipa de oameni tineri si dedicati muncii lor care merita toate aprecierile! Recomand cu incredere fimmo imobiliare!!

IULIANA SOIMANSeriozitatea, rapiditatea și profesionalismul îi caracterizează pe tinerii de la Fimmo!Recomand cu mare drag!

DANIEL COCAExperiența a fost una plăcută ! O firma prompta ce îți oferă varianta cea mai potrivită !

RAZVAN CIOBANU

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe